top of page

Fysioterapi

Hvor robust er kroppen din?

Hvordan du beveger forteller mye om deg. 

En plage endrer hvordan du beveger deg, ofte uten at man er bevisst på det. Den største risikofaktoren for å få en plage er en tidligere skade/plage. Nedsatt funksjon i et sted kan påføre kompensasjon og dermed overbelastning på andre områder.

Bevegelsesanalyse

En fysioterapeut er ekspert i analyse av bevegelsesmønstret og kan dermed hjelpe deg med:

  • Finne årsaken til din plage

  • Forebygge (framtidige) skader

  • Forebygge tilbakefall

  • Forbedre potensialet ditt og prestasjoner

 

Vår fysioterapeut er sertifisert i en strukturert analysemetode (SFMA™ - Selective Functional Movement Assessment ) for å kartlegge din kroppens bevegelsesfunksjon i sin helhet.

Fysioterapeuten er en allsidig terapeut, og analyserer og behandler hele kroppen. 

Ofte ser vi sammenheng mellom deler eller gamle skader som ikke du har tenkt på.

54234654-30bb-42c8-be72-0604d001e495.jpg
Image by Ryan Snaadt

Behandling

I en førstegangskonsultasjon kartlegger vi ditt bevegelsesmønster, analyserer din plage og setter vi opp en behandlingsplan til å kunne oppnå ditt potensial og ønsker.

 

I oppfølgende behandlinger benytter en fysioterapeut forskjellige metoder, bl.a. bløtvevsbehandling, triggerpunktbehandling, kinesiotaping, dry needling, treningsterapi og veiledning. 

Vi lager en behandlingsplan etter dine ønsker. Om du er glad i å trene på treningssenteret eller gå tur i skogen: Vi tilrettelegger programmet til deg!

Trenger jeg Henvisning?

Du trenger ikke henvisning fra en lege for å komme i gang med fysioterapi.

Trygderefusjon/frikort

Fysioterapeuten i vår klinikk er helprivate; det vil si at de ikke har til tilskuddsordning gjennom det offentlige og du må derfor betale timen i sin helhet.

Dette er et bevisst valg: dermed kan du slippe ventetid og kan vi tilby best mulig behandling som passer akkurat til deg.

johnny-cohen-OxOxqLAWvE0-unsplash.jpg
bottom of page