top of page

INSIGHT Skanner

Banebrytende teknologi

INSiGHT CLA skanning er en banebrytende teknologi som gir oss kiropraktorer en indikasjon på hvordan ditt nervesystem fungerer. Skanningen består av 3 forskjellige tester, som blir forklart videre under.

Alle disse testene gir oss en helt objektiv (som betyr at det er en test verken vi som kiropraktorer eller du som pasient kan ha en innvirkning på) måling på hvordan ditt nervesystem fungerer. Det hjelper oss til å kunne tilpasse behandlingen til hver enkelt person. Med denne skanningen kan vi også måle helt objektivt hvordan din kropp endrer seg med behandlingen.

Hjertevariasjon (HRV)

Pulse Wave Profiler (puls rytmen) måler hjertevariabilitet. Dette forteller oss tilpasningsdyktigheten kroppen din har til det stresset som vi blir utsatt for. Det kan være tilpasning til fysisk, psykisk eller kjemisk stress. Men er også en verdifull reproduserbar test hvor resultat av behandling kan måles. 

Scan 1 (1).png
Scan 1 (1).png
Scan 1 (1).png

Overflate EMG (muskelspenn)

Overflate EMG (muskelspenninger) viser funksjonen til de musklene som beveger og støtter ryggraden din. Her ser vi på symmetri (sammenligner høyre og venstre siden), spenningsmønslter (hvor spenningene er) og total energi (har vi for mye eller for lite spenninger).

Termografi (termperatur)

Termografi (temperaturendringer) måler ubalanse i temperaturen langs ryggraden. Dette gir oss en indikasjon på hvordan det autonome nervesystemet kan signalisere ut til kroppen vår og de vitale organene.

Scan 1 (1).png
bottom of page