top of page

Stilling ledig:

Klar for noe nytt?

Vi i Fram Helse ønsker å ha en påvirkning på helse og velvære til mennesker i det samfunnet vi er i. Vi er et helprivat helsesenter i Vennesla med kiropraktor, massør og fysioterapeut. Vi har splitte nye, trivelige lokaler hvor mennesker kjenner seg trygge og velkomne. Vennesla kommune har per i dag sirka 15.000 innbyggere, men våre kunder kommer også fra kommunene omkring.

DSC_4155.jpg
Behandler: Fysioterapeut/osteopat/ernæringsfysiolog eller lignende

 

Vi er i vekst og ønsker å finne en eller flere forskjellige behandlere som passer til oss og vårt syn på helse. Vi ønsker å finne noen som kan bidra til at vi kan tilby våre kunder et bredere tilbud hvor helhetlig positiv tilnærming til helse står i fokus.

 

For oss er ikke erfaring hovedprioritet men hva slags person du er. Du har et helhetlig syn på helse og du vet at ting henger sammen. Er du nysgjerrig og lærevillig? Vi er på jakt etter deg som elsker å lære av både kollegaer, faggrupper men også av pasienter. Du behøver ikke å ha svar på alt, enn så lenge du er en utforskende person. Trygghet er en verdi som er viktig for deg: Du ønsker å skape en trygg omgivelse for pasienten og dine kollegaer.

Du er en lagspiller som ønsker å bidra å gjøre Fram Helse enda bedre, du er fleksibel slik at du kan tilpasse deg og du kommer gjerne med kreative løsninger når utfordringer oppstår.

 

Det er en fordel om du har (egen)erfaring med idrett og kan tenke deg å komme i kontakt med treningssentre eller idrettslag i kommunen.

 

Pr i dag er det eksisterende praksis til vår fysioterapeut som en fysioterapeut kan overta. For osteopat og ernæringsfysiolog ser vi et behov men praksis må bygges opp. Vi er åpne for både heltid eller deltid. Å finne riktig person er viktigere for oss enn å sette en frist på søknaden.

 

Har du spørsmål om stillingen eller søknadsprosessen, ta kontakt med: Andrea Nordbø, tlf 95226565 eller e-post: andrea@fram-helse.no

 

Send søknad til: post@fram-helse.no

bottom of page