top of page
A309E047-4095-4D77-9BCA-087BE3F36AE9_1_2

Gema Zamorano

Gema er en profesjonell Massasjeterapeut og Yogainstruktør utdannet fra Spania. Hun er medlem av norsk massasjeforening.
 

Hun er spesialisert innen flere typer massasje:
Dyp, avslappende, idrett, hodepine, Hot Stone, gravidmassasje og fotrefleksmassasje. 

Hun liker å hjelpe mennesker med massasje slik at de kan løse opp stive muskler og slappe av i en ellers stresset hverdag. Hun tilbyr også Reiki behandling som hjelper både fysisk og emosjonelt.

 

Massasje

Massasjen frigjør kjemiske stoffer som kalles endorfiner, kroppens naturlige smertestillende midler, som reiser gjennom hele kroppen for å generere velvære og lindre smerte.

 

Hot Stone massasje
Massasje med varme steiner er et av virkemidlene for å hjelpe deg med å slappe av. Steinmassasje er en behandling som ble brukt av kinesisk kultur for å lindre smerter. Varmen som steinene sakte slipper ut hjelpe til med å slappe av i musklene.

 

Gravidmassasje
Gravide kvinner kan gjennomgå terapeutisk massasje og avslappende massasje fra 2.trimester. 71 % av gravide kvinner lider av korsryggsmerter, 46 % av isjas smerter og 65% av bekkensmerter. Terapeutisk massasje kan lindre disse smertene. 
Massasjen kan redusere fødsel angst og hjelpe til med å slappe av slik at man kan oppleve en mest mulig positiv fødsel.
Man kan få økt energinivå og lettere overvinne de fysiske spenningene i svangerskapet.
Fotmassasje reduserer spenninger og tretthet og kan bidra med å forhindre hovne ankler under graviditet. Massasjen er en tid for deg selv som kan hjelpe deg psykologisk og følelsesmessig som gir deg ny styrke til å møte resten.

Kremene og oljene som blir brukt hjelper med å fukte huden som ofte blir tørr under graviditeten.

 

Yoga
Gema har udannet seg som Yoga instruktør, da i Hatha yoga. Det er en 1000 år gammel praksis som er grunnlaget for stort sett all moderne yoga.

 

Folk i alle aldre kan gjøre Hatha yoga. Kom som du er og la din kropp, ditt sinn og din sjel få ha hovedrollen for en stund. Øvelsene er skånsomme og tilpasser seg ulike fysiske tilstander. Ved å gjøre yoga kan man lindre kroniske smerter og det er gunstig for pasienter som lider av sykdommer som: Leddgikt, Migrene, Fibromyalgi, Smerter i korsrygg.

 

Hun tilbyr flere kurs og yogatimer i Klinikken. Følg oss på Facebook for oppdaterte datoer og tider.

massasje steiner
Gema yoga 2
massasje gravid
senior yoga
bilde massasje
gema Yoga
Gema behandling
bottom of page